Welkom

  • Rega Planar 1

Wij zijn gespecialiseerd in 2-kanaals muziekweergave en kunnen u adviseren voor het samenstellen of upgraden van een muziekinstallatie die u echt plezier zal bezorgen bij het luisteren naar muziek. Ons assortiment is samengesteld uit merken die hun kwaliteit (en prijs/kwaliteit) al jarenlang bewezen hebben, en dit voor elk budget.

Aangezien het oog ook wat wil, hebben we in onze selectie ook rekening gehouden met design dat geen aanslag zal zijn op uw interieur, maar toch qua beleving en geluid niets moet prijsgeven. Als u uw appartuur discreet wenst weg te werken, maar toch nog op een makkelijke manier wil kunnen bedienen, staan wij klaar om uw wensen te bespreken. Door onze grondige kennis van netwerken, kunnen wij een naadloze werking van streamers en bediening via smartphones of tablets garanderen. Ook met multi-room hebben wij de nodige ervaring

Wij staan voor een persoonlijke service en werken enkel na afspraak via tomvdw@luxurymusic.be of GSM +32(0)478998372. U kan dan met uw eigen muziek, onder het genot van een drankje, kennismaken met onze producten. Wij bevinden ons in 3018 Wijgmaal, op 5 km van Leuven.

Niet alle producten die we volgen staan op onze website. Aarzel niet ons te contacteren als u iets zoekt dat niet op onze website staat.

Gastenboek.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
7 entries.
Peter Koen Peter Koen wrote on November 8, 2018 at 9:13 pm:
ik leerde de naam Luxury Music kennen door sponsering op een koersshirt. Nieuwsgierig nam ik een kijkje op de website. Ik vond niet direct wat ik nodig had, dus belde ik Tom even. Tom luisterde aandachtig naar mijn probleem en ging een oplossing voor mijn probleem aanbieden. Een dagje later kreeg ik een antwoord en een voorstel. Hierop ben ik ingegaan en het staat nu bij me thuis. Een zeer compacte digitale versterker, hierdoor moest ik geen nieuwe meubelen kopen. Het klinkt super en Tom kwam alles installeren. Top service is dat!!! Bedankt Tom van Luxury Music en tot wederzien op een of andere koers.
Janny Peeters Janny Peeters wrote on October 14, 2015 at 3:50 pm:
"Ik was op zoek naar een nieuwe platenspeler. Via de website van Rega contacteerde ik enkele verdelers van dit merk. Bij Tom zijn reactie hierop had ik dadelijk een goed gevoel. Ik had te doen met een muziekliefhebber! Wat volgde waren geen opdringerige verkopers-praatjes. Integendeel, een professionele uitleg met een passie voor muziek en hoe die best kan worden weergegeven, binnen het vooropgesteld budget dan ook nog. Tom stelde voor om een demo aan huis te komen doen, met verschillende toestellen in verschillende prijsklassen, om het verschil te laten horen. De keuze was vervolgens, geheel vrijblijvend, aan mij. En die keuze was de Rega RP1 met Performance Pack! Ik kreeg van Tom nog wat tips mee, o.a. rond een betere opstelling van de aanwezige luidsprekers, waardoor er nu in de hele kamer een mooi stereo-geluid te horen is... Dit was nog eens een fijne aankoop-ervaring! Merci Tom en tot een volgende keer!"
Cris Cris wrote on July 20, 2015 at 3:53 pm:
"Tom bedankt voor deze mooie installatie. Veel positieve feedback gekregen. De muziek is echt ongelofelijk , stereo, klank echt in balans. Zo'n kleine boxen en zo'n muziek echt prachtig. Ook bedankt voor de ondersteuning. Groeten, Cris "