Welkom

  • Rega Planar 1

Wij zijn gespecialiseerd in 2-kanaals muziekweergave en kunnen u adviseren voor het samenstellen of upgraden van een muziekinstallatie die u echt plezier zal bezorgen bij het luisteren naar muziek. Ons assortiment is samengesteld uit merken die hun kwaliteit (en prijs/kwaliteit) al jarenlang bewezen hebben, en dit voor elk budget.

Aangezien het oog ook wat wil, hebben we in onze selectie ook rekening gehouden met design dat geen aanslag zal zijn op uw interieur, maar toch qua beleving en geluid niets moet prijsgeven. Als u uw appartuur discreet wenst weg te werken, maar toch nog op een makkelijke manier wil kunnen bedienen, staan wij klaar om uw wensen te bespreken. Door onze grondige kennis van netwerken, kunnen wij een naadloze werking van streamers en bediening via smartphones of tablets garanderen. Ook met multi-room hebben wij de nodige ervaring

Wij staan voor een persoonlijke service en werken enkel na afspraak via tomvdw@luxurymusic.be of GSM +32(0)478998372. U kan dan met uw eigen muziek, onder het genot van een drankje, kennismaken met onze producten. Wij bevinden ons in 3018 Wijgmaal, op 5 km van Leuven.

Niet alle producten die we volgen staan op onze website. Aarzel niet ons te contacteren als u iets zoekt dat niet op onze website staat.

Gastenboek.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
7 entries.
olav olav wrote on November 30, 2014 at 7:53 pm:
De keuze van onze muziekinstallatie in onze familie woonruimte hebben we toevertrouwd aan Tom. Hij heeft dit perfekt weten in te vullen om ons van muziek ten volle te laten genieten (en veel meer dan vroeger), en dit niet door de duurst mogelijk installatie te verkopen maar een gepaste installatie samen te stellen (boxen en subwoofer Cabasse,audiolab installatie in combinatie initieel met een Mac mini later met een NAS, en dit alles leuk aangestuurd via de IPAD). Een perfekte samenstelling voor de woonruimte en goed en vakkundig geplaatst. We sparen ondertussen verder om de audio / video ruimte te installeren met de vakkundige hulp van Tom. Wat Luxury Music verschillend maakt van andere, Tom heeft een zeer grote technische kennis en is gepassioneerd door een natuurlijke volle klank (heb ik niet bij andere traditionele hifi aanbieders gevonden)en wil je laten genieten van muziek door je een stapje verder te duwen dan je zelf beseft. Mijn CD's klonken nooit zo goed en aktief muziek beluisteren is terug een genoegen.
Tom Van Gerven Tom Van Gerven wrote on October 27, 2014 at 7:55 pm:
Aankoop van 2 Cabasse io2 luidsprekers, Santorin 25 subwoofer, Quad versterker, NAS systeem en Bluesound Node. Excellente uitleg, service vooraf en na aankoop. Muziek komt nu volledig tot haar recht. Tom van Luxury Music kiest voor een persoonlijke aanpak, waardoor hij echt met een pakket op maat komt, ook voor de mindere muziek-kenners. Absolute aanrader.
Jan D'Haeyer Jan D'Haeyer wrote on October 23, 2014 at 8:04 pm:
De Bluesound Node beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen: echt een goeie oplossing voor onze bestaande installatie! Bedankt ook voor de goeie service en leuke ideetjes voor onze nieuw project.