Welkom

  • Rega Planar 1

Wij zijn gespecialiseerd in 2-kanaals muziekweergave en kunnen u adviseren voor het samenstellen of upgraden van een muziekinstallatie die u echt plezier zal bezorgen bij het luisteren naar muziek. Ons assortiment is samengesteld uit merken die hun kwaliteit (en prijs/kwaliteit) al jarenlang bewezen hebben, en dit voor elk budget.

Aangezien het oog ook wat wil, hebben we in onze selectie ook rekening gehouden met design dat geen aanslag zal zijn op uw interieur, maar toch qua beleving en geluid niets moet prijsgeven. Als u uw appartuur discreet wenst weg te werken, maar toch nog op een makkelijke manier wil kunnen bedienen, staan wij klaar om uw wensen te bespreken. Door onze grondige kennis van netwerken, kunnen wij een naadloze werking van streamers en bediening via smartphones of tablets garanderen. Ook met multi-room hebben wij de nodige ervaring

Wij staan voor een persoonlijke service en werken enkel na afspraak via tomvdw@luxurymusic.be of GSM +32(0)478998372. U kan dan met uw eigen muziek, onder het genot van een drankje, kennismaken met onze producten. Wij bevinden ons in 3018 Wijgmaal, op 5 km van Leuven.

Niet alle producten die we volgen staan op onze website. Aarzel niet ons te contacteren als u iets zoekt dat niet op onze website staat.

Gastenboek.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
7 entries.
Jurgen Nulens Jurgen Nulens wrote on October 17, 2014 at 8:05 pm:
Mijn eerste bestelling bij Luxury Music enkele jaren geleden bestond uit twee Cabasse Io's floorstands, gekoppeld aan een Santorin 25 subwoofer, die aangesloten aangesloten werden op een Arcam AVR600. Naast het prachtig design viel het op hoe makkelijk ze te positioneren waren. Het kalibreren van de Io's is in wezen overbodig door hun uitstekend ruimtelijk bereik. Hoogstens de levels van de speakers wat afstellen en that's it. Voor de rest kan je ze plaatsen hoe je ze het liefste wil. Ik hou van diepe, volle bassen, en die levert de subwoofer dan ook netjes af. Einde verleden jaar met 3 extra Cabasse Io wallmounts uitgebreid naar een 5.1 surroundsysteem, deze keer het geheel aangesloten op een NAD T787, eveneens besteld bij Luxury Music. Deze combinatie geeft een krachtige, maar toch verfijnde en kamervullende sound, met veel ruimte voor atmosfeer en dynamiek. Zowel bij het afspelen van gewone CD's als Bluerays klinkt hij werkelijk fenomenaal. Je verliest geen enkel detail als je het geheel heel stil laat spelen en er ze klinken ook nooit overstuurd als je het eens laat 'ontploffen'. Tenslotte dit jaar ook een Bluesound Node aangeschaft om muziek te streamen van zowel mijn NAS als van Qobuz streaming service. Ook hier niets dan tevredenheid. Setup en configuratie werden uitstekend verzorgd door Luxury Music, het probleempje met de toegang tot m'n shares werd vakkundig opgelost door de zeer behulpzame Bluesound Helpdesk. Na enkele maanden van toch wel redelijk intensief en dagelijks gebruik, heb ik nog geen minpunten ontdekt. Kortom, een uiterst tevreden klant, die Luxury Music warm aanbeveelt zowel voor wat betreft de producten als de service achteraf.